مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

پشت پرده شکنجه گاه‌های ترک اعتیاد در مشهد | ۳ مرکز غیر مجاز نگهداری معتادان پلمب شدند

  • کد خبر: ۵۱۴۴۱
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۸
پشت پرده شکنجه گاه‌های ترک اعتیاد در مشهد | ۳ مرکز غیر مجاز نگهداری معتادان پلمب شدند
۳ مرکز غیر مجاز نگهداری معتادان از سوی ماموران کلانتری کاظم آباد مشهد شناسایی و مهر و موم شد. گردانندگان این کمپ‌های با این افراد آسیب دیده برخورد‌های نامناسبی داشته و رفتار‌های خشن و غیر انسانی با آن‌ها داشتند.
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ اعلام گزارش‌های پی در پی از سوی منابع اطلاعاتی و خبری مبنی بر فعالیت چند مکان غیر مجاز در حوزه نگهداری و ترک اعتیاد معتادان به پلیس، تیمی از مأموران کلانتری کاظم آباد مشهد را بر آن داشت تا برای شناسایی این محل‌های غیر قانونی و دستگیری گردانندگان آن‌ها وارد عمل شوند.

ماجرای این پرونده‌ها از این قرار بود که افرادی با راه اندازی فضا‌های غیر مجاز و بدون دریافت مجوز قانونی اقدام به نگهداری معتادانی می‌کنند که خانواده هایشان به نیت ترک افیون آن‌ها را به این مکان‌ها سپرده اند. گزارش‌های اولیه منابع خبری پلیس حاکی از آن بود که گردانندگان این کمپ‌های ترک اعتیاد نه تنها از شیوه‌های پزشکی و روان پزشکی برای ترک افیون مددجویان خود استفاده نمی‌کنند، بلکه با این افراد آسیب دیده برخورد‌های نامناسبی داشته و رفتار‌های خشن و غیر انسانی با آن‌ها دارند.


همکاری نکردن کمپ داران با قانون

مأموران دایره مبارزه با مواد مخدر کلانتری کاظم آباد مشهد با کنار هم قرار دادن پازل‌های این پرونده و تکمیل تحقیقات ابتدایی با هماهنگی قضایی وارد عمل شدند و برای محرز شدن جرم متهمان، مکان‌های مورد نظر که ۳ کمپ غیر مجاز بودند را تحت کنترل نامحسوس قرار دادند. مأموران پلیس پس از تکمیل تحقیقات میدانی و جمع آوری مستندات و ادله کافی گزارش پرونده‌ها را در اختیار دادسرای مشهد قرار داده و در حکمی از سوی مقام قضایی به همراه نماینده دادستانی و مأموران شبکه بهداشت و درمان اماکن عمومی مشهد به سراغ ۳ مکان مورد نظر رفتند.

مسئولان این مکان‌های غیر مجاز ابتدا حاضر به همکاری با عوامل پلیس نبودند و از همکاری با قانون خودداری می‌کردند که در این لحظه مأموران دایره مبارزه با مواد مخدر کلانتری کاظم آباد با در دست داشتن حکم قضایی و به همراه نماینده دادستانی وارد این کمپ‌های ترک اعتیاد غیر مجاز شدند.
در بررسی‌های اولیه این محل‌ها ۲۶ مددجو که به طرز غیر اصولی و غیر کارشناسی نگهداری می‌شدند با دستور قضایی به مراکز تحت ماده ۱۶ (کمپ ترک اعتیاد اجباری) مجاز منتقل شدند.


دستگیری ۹ متهم

فرمانده انتظامی مشهد در تشریح دیگر ابعاد این پرونده گفت: ۳ کمپ ترک اعتیاد غیر مجاز مورد نظر در بولوار توس که بدون پروانه فعالیت، مجوز بهداشتی و درمانی بودند و هر سه محل پس از تخلیه کامل و انتقال مددجویانشان با دستور مقام قضایی مهروموم شدند.

سرهنگ عباس صارمی ساداتی بیان کرد: در این عملیات‌ها ۲ دستگاه خودرو سواری پلاک مخدوش توقیف و با دستور قضایی روانه پارکینگ شدند. علاوه بر این ۹ نفر از گردانندگان این کمپ‌های ترک اعتیاد غیر‌قانونی دستگیر و پس از تشکیل پرونده و تکمیل بررسی‌های اولیه به دادسرا منتقل شدند. این مقام ارشد انتظامی شهر مشهد ادامه داد: در بررسی‌های تکمیلی این ۳ پرونده مشخص شد که کمپ‌های ترک اعتیاد پلمب شده در شرایط غیر بهداشتی و با استفاده از روش‌های درمانی غیر اصولی اداره می‌شده و مسئولان و گردانندگان این مکان‌ها با بدرفتاری با مددجویان خود موجب آسیب‌های جسمی و روحی به این افراد شده اند.


انهدام باند سرقت‌های زنانه

سرهنگ صارمی در ادامه با اشاره به انهدام یک باند سرقت‌های تیزدستانه در اتوبوس‌ها و مینی بوس‌های شهری مشهد، گفت: این عملیات نیز از سوی همکاران ما در کلانتری بانوان طرح ریزی و به اجرا درآمد. گزارش‌های اولیه این پرونده حاکی از آن بود که افرادی ناشناس کیف تعدادی از مسافران خطوط ۳۰، ۳۲ و ۵۷ و خطوط مینی بوس‌های شرکت اتوبوس رانی مشهد را سرقت کرده اند.

رئیس پلیس مشهد بیان کرد: بانوان پلیس در این مأموریت با استفاده از سرنخ‌های به جامانده از متهمان و بررسی فیلم‌های چند دوربین مداربسته موفق به شناسایی آن‌ها شدند. نتیجه رصد اطلاعاتی مجریان قانون حاکی از آن بود که سارقان ۳ زن و یک کودک ده ساله هستند که با سوار شدن در اتوبوس‌ها هنگامی که تعداد مسافران زیاد می‌شود به طرز ماهرانه‌ای جیب مسافران را خالی می‌کنند و سپس از محل متواری می‌شوند. مأموران کلانتری بانوان مشهد طرح ویژه‌ای را برای مهار متهمان در مسیر تردد آن‌ها به اجرا گذاشته و پس از ۵ ساعت کنترل و مراقبت‌های پوششی آن‌ها را زمانی که قصد سرقت از مسافران هنگام سوار شدن به اتوبوس شهری داشتند، دستگیر کردند.

سرهنگ صارمی ادامه داد: در بازرسی بدنی از این مجرمان ۷ دستگاه گوشی تلفن همراه، ۲ میلیون تومان وجه نقد و مقادیری مواد مخدر کشف شد. بانوان پلیس مشهد پس از هماهنگی با مقام قضایی مخفیگاه متهمان به دام افتاده را نیز شناسایی و در بازرسی از این مکان‌ها مقادیری لباس‌های مارک دار را کشف و ضبط کردند.

این مقام انتظامی مشهد با بیان اینکه مجرمان دستگیر شده در اختیار دادسرا قرار گرفتند، بیان کرد: تاکنون ۸ شاکی پرونده شناسایی و به کلانتری بانوان مراجعه کرده اند و تحقیقات پلیس برای کشف دیگر اقدامات مجرمانه اعضای این باند ادامه دارد.

فرمانده انتظامی مشهد از دستگیری اعضای باند سرقت‌های تیزدستانه از مسافران اتوبوس و مینی بوس‌های شهری و شناسایی ۸ شاکی پرونده خبر داد.
سرهنگ عباس صارمی ساداتی در تشریح این خبرگفت: در پی گزارش سرقت‌های تیزدستانه از مسافران اتوبوس‌های شرکت واحد خطوط ۳۰ -۳۲ و ۵۷ و مینی بوس‌های شهری مشهد دستور لازم برای پیگیری سریع موضوع صادر شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->